fredag 18. mars 2011

Våren kom og våren gikk....

Våknet i dag opp til full vinter igjen. Ute snør det mer enn på lenge. Hvor ble det av sola, veiene uten snø og ikke minst snøen som smelter? Dagen kan ihvertfall brukes til helgevask med god samvittighet og man slipper å se på alle vinduene som skulle vært vasket (siden sola ikke skinner på dem...)


Tiden går, fort men likevel sakte på en og samme tid. Allerede kommet til uke 36, og i utgangspunktet kan jo en fødsel skje når som helst den siste måneden. Storebror ble født i uke 38 så jeg lever i håpet om å slippe billig unna når det gjelder overtid også denne gangen.


Da er det vel på tide å begynne med helgevasken, og med en hund som begynner å slippe den tykke vinterpelsen er det på sin plass og dra frem støvsugeren.

♥ Ha en finfin fredag, alle sammen ♥


4 kommentarer:

Katinka sa...

Finfin babymage Anne :)

Mine hverdager (Anne) sa...

Takk for det, Katinka. Må vel bare si at je føler meg ikke riktig vel for tia... men magen kunne jo vært mye større så får være fornøyd med kulen likevel sjøl om den er i veien :)

Katinka sa...

hehe ;) Trur en uansett er ganske fornøyd når det nærmer seg,enten man er stor ell liten:) Men en fin liten babymage er det lell ;)

Trine Lill sa...

Våren må da vel kåmma telbake snart håper je!:)
Superfin header du har laga deg!:D
Seeee på lilleguttmagen da...
Je krysser alt je har for at han banker på og vil ut et per uker før tida!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...