mandag 14. mars 2011

Det nærmer seg!

En ny uke har kommet, og for min del går jeg snart inn i uke 36. Det nærmer seg med stormskritt og fødselen er ikke langt unna. Storebror kom i uke 38, så jeg lever i håpet om at lillebror også har tenkt seg ut litt før tiden. Likevel begynner jeg å gruve meg litt. Mest kanskje fordi man ikke har noen som helst kontroll eller anelse på når det kommer til å skje. Plutselig skjer det, og man må bare ta det som det kommer. Uansett skal det bli veldig koselig å hilse på lillebror.

Med en smule mer energi blir det litt oppfriskning i hjemmet og våren er på vei, både inne og ute. Vår betyr også at vi skal bygge på huset og skifte tak. Mye spennende å se frem til så her finnes ingen kjedelige dager.


Det har blitt lenger lyst om kvelden, og det er jo et godt tegn. Et nytt lyshus har funnet veien hit, hele veien fra Bohus.


Vekk med snøen og frem med det grønne og friske. Asfalten har så vidt begynt å komme frem og sola varmer på verandaen. Denne skåla var i helga fylt med sjokolade...men skokoladen varer jo ikke evig.



Disse søte små, tok sine første skritt for mange år siden. Det er mine "første sko", og har blitt flittig brukt.

På et brett på kjøkkenet har mine gamle sko fått plass.

Det var en liten oppdatering fra huset i skogen. Nå venter verandaen og Millekos ♥

Ha en  fin dag alle sammen.


1 kommentar:

Monica sa...

Sjå der ja, endelig fått tak i deg "mummihus"!! :) Og slike skåler er så stilige, så på de selv forrige helg, faktisk, på Flisa. Kanskje der den har dukka opp fra? ;) I "Mesterlys"-butikken? ;) Der har dem også mye fint, gitt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...