fredag 21. januar 2011

Lillebror vokserDet er fremdeles mange uker igjen, men tiden går ganske fort. Magen vokser ihvertfall og lillebror virker å være en livlig krabat. Vi sover ikke på samme tidspunkt så nettene er slitsomme når jeg vil sove, og han helst vil turne rundt. Frem og tilbake. Opp og ned. Ingen tvil om at det er liv ihvertfall, og det er jo et godt tegn.

Storebror begynner å bli utålmodig og vil helst at lillebror skal komme nå. Likevel har han forståelse for at lillebror må vokse og bli større før han kan komme til påske.

Det har kommet mange spørsmål fra den forventningsfulle gutten som skal bli storebror, og man skal ikke forvente at alt kan forstås heller. For en stund siden mente han at vi gjerne bare kunne bruke kniven og lage et lite hull i magen. Han skulle bare se hvordan han så ut. Jeg prøvde så godt jeg kunne å forklare at vi ikke kunne gjøre det og at lillebror må være i magen for å vokse seg stor og sterk til han skal komme ut. Det var forsåvidt greit for storebror, bare han ikke vokste og ble like stor som han! Deretter fortsetter det stadige spørsmålet om hvordan lillebror kom seg inn i magen, og for ikke å snakke om hvordan han skal komme seg ut når vi ikke kan bruke kniven. Og hvorfor er lillebror gratis? Vi må jo betale for han. Og det koster mange penger... Utrolig hvilken fantasi en treåring kan ha. Som for eksempel er det umulig å skjønne at det ikke lenger er jul, fordi det er jo snø ute. Er det snø, er det jul!

Med en god porsjon egen vilje og trass skal det bli spennende å se hvordan storebror reagerer på å ikke lenger være minst. Forhåpentligvis går det veldig bra :)


6 kommentarer:

Ann Elise sa...

Arti å lese om storebrors ville fantasier:) ha ei go hælg, Anne! =)

Mari sa...

OI! Se der ja...fin mage:)

Trine Lill sa...

Fiiine magen!
Går jammen meg fort og da..Ikke at je er den rette til å si no om det men..;)
Magnus er herlig!hihi

Anne sa...

Takk takk <3 Føler magen bare er i veien, men det går da vel heldigvis over om ei stund hehe.

Monica sa...

Hvordan får du til hjerter på bildet? :)

Anne sa...

Hjertene satte jeg på i photoscape :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...