fredag 29. april 2011

Tid for uterom

På tide å gjør utearealet litt mer hyggelig. Da jeg var liten ønsket jeg meg veldig et lekehus, men fikk det ikke. Jeg måtte nok vente til jeg selv fikk barn, og nå har jeg muligheten. Derfor skal vi kjøpe lekehus og jeg gleder meg som en liten unge til å innrede det lille huset i hagen.
Det var jammen ikke lett å velge blandt de husene som finnes fra stedet vi skal bestille. Jeg hadde jo mine tanker i hodet, men måtte bare innse at jeg ikke kunne få alle ønskene oppfylt. Valget falt derfor på dette huset.
(bildet er lånt fra http://jaktenka.blogspot.com/2011/01/lekestue.html )

Dette var av de største husene innen for prisklassen. Jeg måtte bøye meg for et vindu på siden i stede for to. I ettertid slo tanken meg at det kanskje er bedre med ett vindu i stede for to, veggplassen blir jo større dersom man ikke har vindu på begge sider.
Fargevalget inne i huset derimot, kan bli vanskelig.

Har noen av dere et lekehus, blir jeg veldig glad for tips og triks ♥

Hagemøblene skal også byttes ut, og går nå fra plast til tre. Hva er vel penere enn det hvite? en benk, to stoler og et bord. Med noen fine puter, en duk og noen sommerblomster blir verandaen god som ny!Gleder meg til å få disse to herlighetene!

2 kommentarer:

Monica sa...

Ah, jeg klør i shopping-genene!!! Kjempefint lekehus, og uteplassen blir nok nydelig med nye møbler! :) Jeg gleder meg til å tilbringe tid der i sommer!!! Hihi.. ;p

Trine Lill sa...

Detta blir lekkert!!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...