onsdag 25. mai 2011

Dagens prosjekt er...

Fikk denne posen i går...og oppi der ligger det noe rart!Dagens prosjekt er derfor dette raritetet (som du ser på bildet over her) ;) Hva det er skal dere få senere i kveld ♥

Ellers så skal disse...


...få et strøk maling! Flere marihøner, og denne gangen større marihøner. Vi spiste middag hos mamma i går, og på veien hjem begynte vi å lete etter store runde steiner. Vi kjørte langs elva for der var det i følge mannen i huset, mange runde steiner. Det var noen fiskere langs elva som antageligvis begynte å lure hva vi holdt på med...Ja, vi lette etter stein. Det var jo mange, mange steiner der selvfølgelig, men den "rette" er fremdeles ikke funnet. Fikk likevel med noen runde hjem ♥

Det må vel sier at jeg må rette en stor takk til han som måtte være med meg langs elvekanten for å finne stein. "Nei, det får du gjøra sjøl"...var vel det jeg skulle gjort. Det skal sies at min store, ja riktig store skrekk for disse lange dyrene som det visstnok skal være mange av nå, setter en klar stopper for steinfangsten for å si det mildt.

Takk for at du fant steiner og tok de med hjem ♥ Ai låv ju!
(men jeg mangler fremdeles en skikkelig stor stein)

Det er sol, og det er regn! Det blåser og jeg er lei av at det ikke kan være malevær ute. Den fine duken som ligger ute på bordet får ikke ligge i fred og nå har jeg gått til innkjøp av fire tunge sommerfugler som skal få henge og slenge slik at duken ligger PÅ bordet og ikke UNDER eller VED SIDEN AV!Og helt til slutt...et kort jeg laget i dag!I en travel hverdag er det viktig å sette pris på de rundt seg, og spesielt til de som virkelig fortjener det!

3 kommentarer:

Trine Lill sa...

Åååå, je er spent på å sjå hva du skal mekke forno asså.:D
Lykke tel med marihønemalinga!Artig er det!
Så fint kort til en fin person!:)

Monica sa...

J tipper du skal snekre kasse!! ;) Hihi....spent! :)
Herlige sommerfugler ♥
Også så fint kort! Kjempefint det alfabetet du har til Quickutz-tanga! :)

Høstmamma sa...

Heisann!
Fant bloggen din his NiB i dag, gleder meg til å følge deg videre! For en flott lekestue guttene dine har fått, heldige:) Vi gleder oss til utpå sommeren for da skal vi også sette opp en.

Fin onsdag videre ønskes deg.

Hilsen Høstmamma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...