tirsdag 10. mai 2011

Kom arbeidslyst og treng deg på!

Vi har en del maleprosjekter, og for å unngå å male 80 meter gjerde har jeg i stede begynt å male trappeområdet.
Jeg malte og malte. Kommet et stykke på veien. Godt å se litt fremgang ♥
Toppbordene har ikke blitt grunnet enda, så de må males hvite til slutt. Rekkverket skal bli hvitt og gulvet skal beises i fargen Shimmergrå, som er en ny farge fra Jotun. Gleder meg til å se det endelige resultatet.

Før vinteren kom dette på plass, men ser nå at vi må etterfylle med stein så duken ikke synes. Godt man har prosjekter på gang, slik at man ikke blir helt arbeidsledig... Blir visst aldri ferdig. Hverken ute etter inne. Er man ferdig med en ting, dukker en ny ting opp.

Vi skal som sagt bygge på huset slik at vi får større stue og flere soverom. Bytte tak på huset må vi også gjør før vinteren kommer. For tiden har det store spørsmålet her vært; hvilken farge skal vi ha på huset? Mannen i huset er forøvrig mest opptatt av mønekrysset som han skal lage. Uthuset må også males, og skal vi ha samme farge som huset? Det hele endte med at jeg fikk viljen min når det gjelder husfarge, mens han fikk bestemme mønekrysset. Taket ble han mer enig i enn meg, men da blir uthuset i en annen farge enn huset og jeg har ideene klare ♥

Ha en solfylt dag!

1 kommentar:

Trine Lill sa...

Detta blir fint asså!!
Flinka!:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...