fredag 29. juli 2011

Trenger ett råd fra en småbarnsmor

Slenger bare inn et spørsmål, om det skulle være noen som ser dette.
Vi trenger en babycall, og det finnes jo en hel jungel der ute.

Har du noen erfaring?
Tenkte litt på Philips Avent babycall, SCD535Men har lest på nettet nå at det gir fra seg så mye stråling.

Har også vurdert denne, SuperNova Babycall GI-D7;

Men har også her lest dårlige erfaringer....

Det er jammen ikke lett.

Den her, Doro BM50, er den eneste jeg har lest om gode erfaringer fra...men den mangler video.

Har du et tips og kan hjelpe meg å finne et babycall så blir jeg kjempeglad ♥7 kommentarer:

Trine Lill sa...

Di vet jo hvilken vi har.:)
Eneste jeg kan si er at video ikke trengs...Det er nå min mening. Er det lyder, så går en og sjekker.:)
Lykke til i jungelen!
Jaggu mange jungler en må innom som mor!hihi

City Romance sa...

Jeg hadde en Phillips avent babycall (en tidligere variant enn den du har sett på) og som babycall har jeg ingenting negativt å si om denne. Fungerer kjempefint og jeg synes den har grei rekkevidde. MEN (det er jo alltid et men...) både avent og den nederste du har sett på har en ganske stor "babydel" som er ment for å stå fast på ett nattbord eller lignende. Det er etter min erfaring ganske upraktisk om du f.eks. skal bruke den ute i vognen. Jeg fikk låne søsteren min sin Supernova og den passer bedre for vognbruk/når du er på farten.
Ser at jeg plutselig har brevet en hel liten avhandling her... Men konklusjonen min er at både Supernova og Avent er godt babycaller etter min erfaring, men supernova har et større bruksområde.
Lykke til i jakten:-)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hei!

Vi har hatt Super Nova i over ett år nå og er superfornøyd med den :D

Monica sa...

Jeg har Super Nova, og den har jeg vært kjempefornøyd med. MEN...jada, alltid et men... Den er jo nå snart 3 år gammel, og batteriet i baby-enheten er nå så dårlig at den må stå i laderen hele tida. Det gjør jo at jeg ikke får brukt den i vogna...Upraktisk! Så jeg vurderer om jeg kanskje skal kjøpe meg ny, evt undersøke om jeg får kjøpt nytt batteri. Video ser jeg ikke som nødvendig..

Mari sa...

Hvorfor video? Gå for den med gode erfaringer...

Supersnuppa sa...

Tror absolutt ikke du trenger video. Enig i at man sjekker likevel når man hører lyder. Det biktige er god rekkevidde, god batterikapasitet og hendig størrelse på monitoren.

Jeg har hørt veldig mye bra om Super Nova, og har brukt den selv under sommerens ferie. Enkel og grei.

Selv har jeg kjøpt NeoNate BC-5000A på Barnas Hus. Den første jeg kjøpte var det noe feil med, men det kan vel skje de beste. Jeg fikk ny vare og er så langt meget fornøyd med den. Den har "halsbånd" så du kan henge den rundt halsen eller henge den over senga eller på vogna. Faktisk ganske kjekt. Liten og nett er den også.

Mange tips og erfaringer. Min erfaring er at du trenger ikke alltid gå for det dyreste. Basicfunksjonene er de viktigste:)

Lykke til!

vanja sa...

hej Anne! Jeg hadde en vanlig kommunikasjonsradio med baby-funksjon. Suverän. Aldrig størning eller dårligt batteri. Men det kan hende den er litt dyr...1000 kr nypris.men ja den fungerte ypperligt. Hvis du nå ikke fått tag på en så kan du låne å prøve min og hvis du liker den kan du kanskje kjøpe den...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...