onsdag 26. januar 2011

Baggy lue og hjerteranke

I dag har jeg for første gang i hele mitt liv klart å fullføre et lueprosjekt. Det beste av alt var det tok meg i overkant av en time, fra start til slutt.

Jeg har brukt Viking Naturgarn og heklekrok nr 7.


Brukte 2 hele nøster med rosa og nesten ett nøste med brun. Garnet er mykt og klør ikke til tross for at det er 100% ull. 
Endelig har jeg kjøpt meg en ny hjerteranke. Er spent på om jeg klarer å holde liv i den...retteresagt, hvor lenge jeg klarer å ha holde liv i den. Den gamle jeg har nå er moden for søppeldunken.


Den skal ha lite vann og trenger minimalt med stell. Dette blir spennende! Utrolig fin er den ihvertfall, selv om mannen i huset lurte på hvorfor jeg hadde kjøpt en blomst som var vissen. Mannfolk, sier jeg bare. Haha.


Ellers så har dagen vært innholdsrik og sosial, godt er det :)


9 kommentarer:

Katinka sa...

Wow,den lua var utrolig fin :)
Så flink du er :)

Anne sa...

Takk :) Det klarer helt sikkert du og. Var superenkelt :)

Trine Lill sa...

Så fiiiiin lua ble!!!
Gleder meg til jeg forhåpentligvis greier det der og...
Vissen blomst ja...mannfolk i et nøtteskall, hehe.

Katinka sa...

du hallo,vet da ikke forskjell på ei heklenål og en strikkepinne da :D

Monica sa...

Så søt lue!! :) Hadde vært noe å kunnet det, ja...får vel lære en dag! :p

Og du inspirer virkelig med disse blomstene dine, altså. Jeg får rett og slett skikkelig lyst til å ut å handle meg noen nye! Både blomster og potter.... ;) Har forøvrig skikkelig lyst på de nye blomsterpottene i Perfect Home...

Monica sa...

Herre guuuud, nå har jeg brukt siste døgnet på å tenke at jeg har sååå lyst til å hekle meg ei slik lue!! Var på butikken i dag, også hadde dem jo jaggu slik garn der også....hvor tror du jeg vart stående!???!! ;p

Anne sa...

Hehe, vet dem har det der ja ;) Hvor mye var det for nøstet? Og ble det så du kjøpte eller?

Monica sa...

Nei, vart ikke så jeg kjøpte.. De hadde både "Viking Naturgarn" og "Viking Alpakka". Alpakka'n var jo sååååå myk og deilig da...!! Men det kosta 39,90 per nøste. Men akkurat i Alpakka'n fant jeg virkelig MINE farger.... ;) Natrugarn-typen kosta 18,90 per nøste, men av den typen hadde de færre farger.

Monica sa...

Rettelse: 18 kr per nøste for naturgarn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...