lørdag 29. januar 2011

Lørdagsmiddag

Hva med burritos?

Du trenger;
~ Kyllingfilet eller kjøttdeig
~ En pose tacokrydder
~ Crême Fraiche
~ Ost
~ Tacosaus

Bland en pose tacokrydder med olje og i en bolle. Rør godt. Skjær kyllingfilet i strimler og ha dette oppi krydderblandingen. La stå ca en halvtime. Stek kyllingkjøttet. Varm burritoslefser litt i microovn slik at de blir litt enklere å rulle uten at dem ryker sundt.
Ta så ei lefse og smør på et lag med Creme Fraiche


Legg deretter på kyllingen (jeg har brukt vanlig kjøttdeig her, men er definitivt best med kyllingfilet)


Rull sammen lefsene og legg de med "bretten" ned i ei ildfast form. Ha på ost og litt tacosaus.



Settes i stekovn på ca 220 grader til osten har smelten og blitt gylden i fargen.
Serveres med salat og dressing.


4 kommentarer:

Trine Lill sa...

Mmmmmmm.....Detta var godt!
Neste gang ska vi teste det med kylling.:D

Monica sa...

Mmm..!! Ser godt ut! :) Serverer du en og en burrito da, eller?

Anne sa...

Blir kylling neste gang Trine Lill :)

Serverer bare alt sammen i den fine Greengate-forma mi je. Sett hele greia på bordet, hehe.

Monica sa...

Hehe, joda, men.. Når man forsyner seg da, tar man en hel burrito, eller skjærer man i dem og deler opp?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...