torsdag 20. januar 2011

Grønne planter og Jotun Sand

Grønne planter er dekorativt og ikke minst bra for et godt inneklima. Her i huset finnes det mange grønne planter, og skulle gjerne hatt fler! Min klare favoritt er Eføy. Den er enkel og trenger lite stell.
Planten på bilde under her vet je ikke hva heter, men også veldig enkel å holde liv i. Mitt beste plantetips er å ikke gi de for mye vann.


Prosjekt "maling av brune møbler" går sakte men sikkert fremover siden jeg ikke får malt noe selv... Best å ikke mase for mye på han stakkars som må gjøre det heller. Et bord er snart ferdig, så følg med ;) Er spent på resultatet, men tror det kommer til å bli bra og ikke minst mye lysere!

Fargen vi har på veggen i stua og gangen er Jotun Sand. En utrolig fin farge som gjør rommene lune og varme. Med hvite møbler, interiør og grønne planter har vi funnet det som passer oss.

Dagene ellers går ut på å samle krefter til lillegutt skal komme, samt prøve å bli litt bedre i bekkenet. Magen vokser, klærne blir mindre og alt er i sin skjønneste orden.

Mille er mitt selskap om dagen mens jeg er sykmeldt.

Ha en fin torsdag :)


4 kommentarer:

Trine Lill sa...

Eføyer må je definitivt anskaffe..Har mange grønne planter, men ingen av den sorten.
Møbla blir jo kjempefine! Og den Sand fargen skal nok bli tatt i bruk her i huset etterhvert og.:)
Du ska nok sjå at klea blir enda mindre før lillegutt kjæm..hihi.

Anne sa...

Eføy er å anbefale ja! Mine vokser selv i stupmørket og uten vann. Må tilstå at jeg ikke har noen gode vanningsrutiner og må derfor ha hardføre planter som tåler en tørkeperiode eller fler...

MonicaB sa...

Jeg har jammen heller ingen Eføy, det må nok skaffes... Har lagt merke til din som er i hjerte-form, som du har hatt/har på kjøkkenet. Den er jo bare såå søt! :)

GLEDER meg til å se møblene!!! :) Og virkelig hvordan stuebordet blir, - jeg som har så lyst på nytt stuebord....men er usikker på HVOR lyst jeg tørr å velge!! ;p

Anne sa...

Jeg sverger til lyst jeg ja. Blir så utrolig fort lei av mørkebrunt!

Den hjerteeføyen fikk jeg av Magnus når det var morsdag i fjor <3 Vi var på butikken for å handle og han mente jeg måtte ha en hjerteblomst!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...