mandag 31. januar 2011

Hekla luer og babytøfler

Nå har jeg fått ferdig tre luer, to nye siden sist innlegg :) For hver lue jeg lager hører jeg fra min bedre halvdel... "Hva skal du med alle luene ?" Tanken har slått meg og. Det er jo så gøy å hekle luer, men er jo begrensa hvor mange luer man trenger. Kan snart starte storproduksjon!Oppskrift på blomst

1. omg: Hekle fire luftmasker og fest disse til en ring med en kjedemaske.

2. omg: Hekle 3 luftmasker, 1 fastmaske om ringen, gjenta dette seks ganger, og avslutt med en kjedemaske i første luftmaske.

3. omg: Hekle 1 fastmaske, 3 staver, 1 fastmaske, i hver luftmaskebue omgangen rundt.Prosjekt babytøfler gikk også glatt når jeg først fikk rotet meg til å hekle i stede for å strikke. Fant en strikkeoppskrift på superenkle babytøfler, var ved godt mot og satte i gang. Resultatet ble slettes ikke bra, ble ingen tøffel. Oppgitt måtte jeg bare legge det til side og innrømme at strikking ikke er min greie.

Hekling derimot er mye lettere, og går ti ganger så fort. Ulempen er at hekleoppskrifter er umulig å forstå til tider. Derfor laget jeg min egen oppskrift på superenkle babytøfler. Her er resultatet;


3 kommentarer:

Monica sa...

Åååå! You keep on tempting me!! Jeg MÅ lære meg det der..... Slike luer er jo supre gaver da!! Så da har du gavetips til alle som har bursdag på høst og vinter. Bare å hekle i vei!! :)

Silje ♥ sa...

Du får starte butikk på www.epla.no:)

Kine sa...

Hmm... en liten utfordring. Hva med en liten "lær å hekle film" for oss dummies her ute som har så lyst, men får ikke til ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...