mandag 3. januar 2011

I dag er det slutt på jula her i huset

Da er jula pakket bort, bekkenløsningen kommet tilbake for fult, juleferien er over og hverdagen har kommer tilbake etter en rolig julefeiring med familie og venner. Bak meg sitter en fornøyd kakemons som har forbarmet seg over pepperkakehuset, noe nedstøvet men falt tydeligvis i smak. Stille ble det ihvertfall :) Det går vel ikke lenge før sukkeret (melis, seigmenn og nonstop) gjør annmarsj og roen er borte igjen.
Utrolig hvor lite sukker som skal til før minstemann i huset blir fullstendig propell. Sukkerfrie uker har kommet for å bli, og innføring med godteri kun på lørdag har vendt tilbake etter et lite opphold hvor både sjokolade og kaker har satt sine spor.
Det blir så koselig når man har pyntet til jul, men egentlig veldig godt når jula pakkes ned igjen. Esken med julepynt står midt på gulvet, juletreet har tatt turen ut..ihvertfall stammen. Helt utrolig hvor mye barnål som blir igjen når man har tatt av juletrepynten. Neste år skal jeg ta av pynten ute. Godt vi har støvsuger etterpå ihvertfall.
Neste prosjekt som står for tur her i gården er å gjøre ferdig vognteppet til lillebror, fremdeles fundere over hvilken vogn vi skal kjøpe. Blir det Emmaljunga eller Brio? Valget er vanskelig. Heldigvis er det litt tid igjen :)
Godt nyttår til alle dere!


1 kommentar:

Trine Lill sa...

Her blir det jul ei ukes tid til..Synes det er så koselig.:)
Blir så mørkt når en tar bort alle lys..
Men har tenkt å få rydda det bort før lillegutt melder sin ankomst.;)
Du kjæm deg aldri ut av vognjungelen trur je,hehe.Glad je bestemte meg såpass fort..Så får je bare håpe at je ikke angrer.
Gleder meg til å se vognteppet ferdig.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...