mandag 27. desember 2010

Jul i stua

Omsider ble det jul. Ferdig med omgangssyke og influensa, alt på samme tid. Det går ut over juleforberedelsene, men julen kommer selv om man ikke har rukket og vaske i hver en krok.


To norgesglass tent med lys er jo fin julepynt :) Norgesglass er dekorativt og finnes i de fleste kjellere med spor etter både syltetøy og bær for sylting. Etter grundig vask knyttet jeg blondebånd rundt og tok ut glasset som er i skrulokket.Nyeste investering er bokstaver, Kom over et kupp på Kremmerhuset. Har i lang tid ønsket med slike bokstaver, men synes det er litt drøyt å betale 200 kr for en bokstav. Disse er vel en billigere utgave og var i tillegg på tilbud. De gjorde seg på en bildelist fra Åhlens og henger nå fint på veggen.Og når mor er ferdig på jobb en sen kveld finnes det nesten ikke noe bedre enn å slappe av på sofaen med en hund som tror hun er baby og veier 3 kilo....i stede for 22.
Håper dere nyter julefeiringen med familie, venner, god mat og det som hører med.1 kommentar:

Silje ♥ sa...

Så fine bokstaver Anne:) Kremmerhuset og Ählens er fine butikker. Får håpe det blir mye fint på januarsalg. Det klør i interiørshoppingfingrene mine...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...