søndag 20. februar 2011

Senga til lillebror er klar til bruk

I helga har jeg heklet ferdig vognteppet til lillebror. Senga er ordnet og snart klar til bruk. Vognteppet til lillebror er også klart til bruk. Dette er mitt andre teppe med oldermorruter (eller bestemorruter). Teppet er ikke så veldig stort, men ettersom det skal være i vogna trengs ikke store teppet. Det går veldig fort å lage disse lappene, og tilsammen har jeg ikke brukt lang tid på å hekle det. Rundt teppet har jeg heklet en bølgekant.I morgen spørs det om ullbukseprosjektet starter likevel for i går var jeg å kjøpte garn. Min gode hjelper skal være til støtte og selskap når jeg går i gang med prosjektet... men som sagt. Vi får se hvordan det går. Bare jeg får litt oppstartshjelp kan det jo hende jeg får det til.

Lillebror er nå i sin 32 uke, og det er 8 uker igjen, slik etter boka. Storebror ble født i uke 38 så jeg kan jo håpe på det den gangen her også. Om så skulle være er det jo bare 6 uker igjen. Det høres bedre ut ♥ Må si ventetiden begynner å bli lang nå, men dagene går ganske fort likevel.

Selv om lillebror nå veier rundt to kilo, begynner det å bli tungt. Mange sier at magen er så liten, men for meg er den mer enn stor nok. Nattesøvn er ikke den beste og har alt for mange timer. Magen er i veien og bare det å få på seg sko og klær er et strev. Mille skal jo også være så hjelpsom til tider når jeg skal kle på meg, og det blir kanskje ikke noe enklere av den grunn. I natt har det vært 32 kuldegrader så Mille har sovet på ullpledd ved siden av senga vår. Jeg ble derfor vekt av en bløt snute og en god vask i ansiktet klokka 7 i dag tidlig. Da var det på tide å komme seg ut!

Håper dere alle har hatt en fin helg og er klar for ei ny uke med nye muligheter.

2 kommentarer:

Monica sa...

Der står senga, ja! <3 Også så fint som teppet ble!! :)
Ullbuksa er jeg helt sikker på at du får fint til. Lykke til! :)

3hjerter.com sa...

Ligner veldig på det min mamma hekla til nevøen min. Skikkelig fint, og de synes det er knallgodt og bruker det masse iallefall :D Gøy å lage slikt selv da, sikkert :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...