onsdag 23. februar 2011

En sniktitt i mitt vitrineskap

Vitrineskapet i stua er fra Ikea og er egentlig ei bokhylle som heter Billy. Dørene er også fra Ikea og kan kombineres med disse bokhyllene. I tillegg har jeg satt inn glasshyller og erstattet de hvite hylleplatene i skapet. Skapet får et personlig preg og med lys i skapet er det et fint møbel i stua samtidig som det rommer mange av husets skatter. På toppen av skapet har jeg to hvite kurver fulle av min samlig med BoligPluss.


Den gamle potetmoseren tilhørte min oldemor, mens hjulvispen er kjøpt på loppemarked. Koselig med gamle skatter, og spesielt når de har tilhørt en i familien.

Sinkfatet på bordet har i dag fått en ny blomst fordi eføyformeringen ikke ble helt som planlagt. Den døde i stede for å vokse. Derfor ble det i stede en ildtopp i miniform.


Det går sakte men sikker mot vår. Sola skinner på vinduene som roper etter en vask med såpe og vann. Mine grønne planter har fått på seg marihøner i håp om at våren skal komme litt raskere. Lysene er tent og det er kveld igjen. Mørkt ute, men lyst og koselig inne. Det brenner i vedovn, Mille slapper av på sofaen og jeg venter på mannen i huset som snart skal komme hjem. Med Tid for hjem på tv2 har jeg en time foran meg med interiør og oppussing.


Ha en koselig kveld, alle sammen ♥

2 kommentarer:

Monica sa...

Har du fått deg en slik plante som j også har, som j lurte på navnet på? ;)

Anne sa...

har hatt min siden i sommer je...men vet ikke hva den heter. Kjøpt på Ikea ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...