fredag 6. mai 2011

Et norgesglass kan brukes til...

...Ja, til det meste ♥Det vanligste er vel kanskje å bruke glassene til syltetøy. Men det var vel mer i gamledager eller?
Jeg er ikke så god til å plukke bær og lage syltetøy, men jeg er veldig glad i disse glassene likevel.
Hittil har jeg brukt glassene til mel, havregryn, ris og pasta.For oss damer kan det ofte bli mye "duppedingser" på badet. Diamantene ligger strødd rundt om kring. Skulle det da være at man har et norgesglass til over, er saken enkel!

Min klare norgesglassfavoritt er nok likevel å bruke glassene til telys. Jeg bruker de minste norgesglassene og bruker kun ringen på toppen. Fjerner altså glasset i ringen. Bruk store telys og pynt glasset som du ønsker ♥

Meter på meter med fine blonder ♥I dag er det fredag, fredag betyr at det går mot helg, fredag betyr at huset skal vaskes til helga. Dagens plan er å vaske gardinene på stua. Det er da lurer på er om jeg skal henge opp igjen blondegardinene fra Ikea som jeg er så glad i, eller om jeg skal henge opp noen andre hvite jeg har. Klarer ikke bestemme meg. Uansett må garndinene taes ned og vaskes. Kan jo starte der ihvertfall ♥

Ha en fin fredag, enten dere skal vaske eller ikke!2 kommentarer:

Trine Lill sa...

Sjå der du!!Genialt altså...
Jeg er på jakt etter Norgesglass..Har kjøpt andre glass å ha spaghetti osv i, men jeg skal stjele ideen om å ha telys oppi.
Også må je kjøpe mer blonder og bånd så je får pynta dem litt.
Lykke til med gardinvaskinga!
Det blir det ikke her...Men får vel prøve å gjøre litt anna, hihi.
Sees plutselig!
Ha en fin dag so long!

Monica sa...

De høye Norgesglassene er også kjempefine og bruke som vaser! ;) Fant noen nede i kjelleren hos mamma og pappa en gang jeg var der i vinter, og en av dem gjorde jeg til vase for en rose-bukett. Ble kjempefint! :)
Jeg har aldri tenkt på Norgesglass som noe spesielt før jeg kom inn i bloggverden, gitt..Men har jo innsett at de er kjempefine, og at kun fantasien setter stopper for hva de kan brukes til!

Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...