mandag 16. mai 2011

Kjøkkenbenk med lett kaos

Kjøkkenbenken er en plass for alt fort samler seg, ja ihvertfall her i huset. Med postkassa full i reklame hver dag blir det fort mye papir over alt. Med både aviser, reklame, regninger og det som ellers befinner seg på en kjøkkenbenk, er det på tide å ta fatt på rotet.


For å ikke gjør kjøkkenbenken fult så mørk og kjedelig kjøpte jeg ei sitronmelisse. Den ser ut til å trives over all forventning...vokser snart ut av sitt gode skinn og jeg aner ikke hva jeg kan bruke den til. Skulle heller kjøpt ei basilikumplante. Får gjøre det neste gang. Er jo synd å kaste denne store grønne skapningen og fordi jeg ikke vet hva jeg kan bruke den til.

Tips mottas med takk ♥
I vitrineskapet på stua har jeg hatt sjulte skatter liggende bortgjemt. På tide at disse kommer frem. En gammel hjulvisp ble et kupp på et loppemarked for noen år siden. Hele 10 kroner kostet den. Og den fungerer! Den gamle potetmoseren (...eller hva det heter...) tilhørte oldemor.
Norgesglass er min venn ♥


I dag er det vel på tide å ordne klærne til 17.mai. Storebror skal ha bunad og skjorta må strykes. Mannen i huset har vel også ei skjorte som skal strykes. Og jeg har enda ikke bestemt meg om det blir bunad eller ikke...amming og bunad er ikke det mest praktiske, så vi får se hva det blir til.

Ha en finfin dag :)


1 kommentar:

Trine Lill sa...

Yndlingskjøkkenet mitt...er så koselig hos dere asså.<3
Flinke deg som pynter og ordner.:)
Stryking ja..fy fader, det er egentlig et IKKE-tema...
Ha en superduper dag snuppa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...