søndag 15. mai 2011

Stolputer og andre snurrepipperier

Stolputer skal visst ikke være bare enkelt. Jeg har hatt lyst på sitteputer i utemøblene, men ikke funnet noen jeg liker, og har jeg funnet fine puter har de kostet skjorta!


Valget falt derfor på disse putene...eller egentlig skulle jeg ha de blå med hvite prikker. Til min flaks var det bare en blå pute igjen. Skulle jeg virkelig ikke finne puter før sommeren er over? Utålmodig sjel visste råd. Plutselig dukket det opp både grønne, beige, røde og lilla. What to do??
Jeg klarte rett og slett ikke å bestemme meg. Jeg måtte jo ha den blå puta, fordi det var jo den je egentlig skulle ha. I tillegg var jo den grønne og den beige fine også... derfor ble det tre beige, to grønne og en blå ♥ Til dere som lurer, puter fra Europris til den nette sum av 300 kr for 6 puter.Love is in the air ♥

I dag regner det igjen, har visst gjort det de siste dagene. Fint med litt regn for å vaske bort litt pollen og ikke minst gjør verden litt grønnere. Det har blitt utrolig mye grønnere ute nå etter et par dager med både regn og sol.


Sol og sommer, for en herlig tid vi går i møte!

Håper dere alle får en fin søndag med venner og familie!3 kommentarer:

Trine Lill sa...

Stolputene er skikkelig søte! Fine farger på alle!:)
Så fine bilder av roser da gitt..
Ha en fin søndag!:)

Monica sa...

Jeg er sikker på at utemøblene blir både snane og arti'e med litt ulike farger! :) Gleder meg til å prøve de ut ;)
Ha en fin dag :)

Monica sa...

*kremt*

snaSne! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...