onsdag 1. desember 2010

Egg-muffins

Et godt alternativ til brødskive




Mengde egg og ingredienser må tilpasses for hvor mange muffinser man skal lage.

Jeg bruker;
~ litt purreløk, hakket
~ litt rød paprika
~ bogskinke
~ 6 egg
~ salt/pepper
~ litt vann
~ litt revet ost

Stek purreløk, paprika og skinke i ei stekepanne noen minutter og avkjøl etterpå.

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell den stekte blandingen i bollen sammen med eggene. Tilsett litt revet ost. Ta muffinsformer på et stekebrett og fyll disse med blandingen du har laget. Ta litt revet ost på toppen og stek i stekovn på 200 grader i 20 minutter, eller til egget har stivnet og den har fått en fin gylden farge.





2 kommentarer:

Kjerstin sa...

Det der så lekkert ut:) Det må prøves ut!

Anne sa...

Det kan lønne seg å bruke to former oppi hverandre. Je hadde kjøpt noen muffinsformer på Ikea og de var ikke bra å bruke bare en ihvertfall. Røra er jo veldig bløt så det rant igjennom på noen av de. Det beste er å bruke store muffinsformer (som du kan bla kjøpe på maxi Kjerstin)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...